Search form

ANNOUNCEMENTS

Скопје, 27 јуни 2019 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска се сретна со членовите на тимот „Space Walkers“, по големиот успех и освоеното второ место на првиот меѓународен  FIRST LEGO League настан, кој се одржа во Либан. Станува збор за натпревар во едукативна роботика кој се одржува во повеќе од 98 земји, а оваа година учествуваат 40.000 тимови.

Skopje, June 26th, 2019

North Macedonia, with the support of the International Telecommunications Union - ITU, hosts the three-day workshop on cybersecurity.

Скопје, 24 јуни 2019 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска се обрати на конференцијата „Како понатаму? Реформите на јавната администрација по јунскиот Европски совет“.

Во своето обраќање тој се осврна на реализираните активности во изминатите две години, како и на мерките кои се во завршна фаза.

Pages

ANNOUNCEMENTS

Skopje, June 26th, 2019

North Macedonia, with the support of the International Telecommunications Union - ITU, hosts the three-day workshop on cybersecurity.

Skopje, June 12th, 2019

The Minister of Information Society and Administration Damjan Manchevski opened the conference on the topic "Modern Planning and Budgetary Systems in Digital Environment". During his speech, Minister Manchevski focused on the importance of digitalization for economy development, as well as for improvement in the quality of life of all citizens.

Ohrid, June 5th, 2019

The Minister of Information Society and Administration, Damjan Manchevski, attends the international annual cyber security conference held in Ohrid. The two-day conference is organized by the National Computer Incident Response Center MKD-CIRT and the Agency for Electronic Communications, with a view to improve cooperation and exchange of information related to cyber security between Computer Incident Response Teams from Southeastern Europe, critical information infrastructure operators, organizations from the public and the government sector and international ICT companies.

Pages