Search form

ANNOUNCEMENTS

Скопје, 12 јуни 2019 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски ја отвори конференцијата на тема: „Модерно планирање и буџетски системи во дигитална средина“. Во своето обраќање министерот Манчевски се осврна на важноста од дигитализацијата за развој на економијата, а со тоа и за подобрување на квалитетот на живот на сите граѓани.

Скопје, 10 јуни 2019 година

Третата меѓународна конференција од областа на телекомуникациите, денеска официјално се отвори во Скопје. Оваа тридневна конференција годинава е на тема: „5G и понатаму“ (5G and Beyond), како предвесник на технологијата што ќе ја одбележи наредната декада. Иницирана од група еминентни научници, конференцијата прераснува во собир на релевантни истражувачи и се стреми да го доближи технолошкиот моментум и да го намали информативниот процеп помеѓу развиените земји и Балканскиот регион.

Ohrid, June 5th, 2019

The Minister of Information Society and Administration, Damjan Manchevski, attends the international annual cyber security conference held in Ohrid. The two-day conference is organized by the National Computer Incident Response Center MKD-CIRT and the Agency for Electronic Communications, with a view to improve cooperation and exchange of information related to cyber security between Computer Incident Response Teams from Southeastern Europe, critical information infrastructure operators, organizations from the public and the government sector and international ICT companies.

Pages

ANNOUNCEMENTS

Ohrid, June 5th, 2019

The Minister of Information Society and Administration, Damjan Manchevski, attends the international annual cyber security conference held in Ohrid. The two-day conference is organized by the National Computer Incident Response Center MKD-CIRT and the Agency for Electronic Communications, with a view to improve cooperation and exchange of information related to cyber security between Computer Incident Response Teams from Southeastern Europe, critical information infrastructure operators, organizations from the public and the government sector and international ICT companies.

On 26-28 June 2019, the Ministry of Information Society and Administration will host the ITU Regional Workshop for Europe on “National Cybersecurity Strategies”. The workshop is organized by the International Telecommunication Union, in cooperation with the Geneva Centre for Security Sector Governance (DCAF).

Ohrid, June 4th, 2019

Amendments to the regulation currently undergoing preparation would stimulate significant improvements on the market of payment services in the country.

Pages