Сподели:

Извршено примопредавање на функцијата заменик министер за информатичко општество и администрација

Скопје, 27 јуни 2017 година

Во просториите на Министерството за информатичко општество и администрација денес беше извршено примопредавање на должноста заменик министер за информатичко општество и администрација.

Новиот заменик министер Александар Бајдевски ја презеде функцијата од Тимчо Муцунски, кој беше заменик министер за информатичко општество и администрација од ноември 2015 година. Бајдевски е роден на 15. 07. 1977 година во Скопје. Дипломирал на Економскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, насока Финансиско сметководствен менаџмент.

Извршено примопредавање на функцијата заменик министер за информатичко општество и администрација

Министерство за информатичко општество и администрација

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form