Сподели:

Гостување на министерот Дамјан Манчевски во дебатен магазин „Click Plus“ на ТВ21 (Во Македонија недостига високо квалификуван кадар кој ќе работи во администрација)

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form