Сподели:

Гостување на министерот Дамјан Манчевски во дебатен магазин „Click Plus“ на ТВ21 (Една деценија членовите на СДСМ не може да се вработат никаде)

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form