Сподели:

ПОКАНА: Јавна расправа за измени на Законот за вработени во јавен сектор и Законот за административни службеници

Јавна расправа за измени на Законот за вработени во јавен сектор и Законот за административни службеници

Почитувани,

Министерството за информатичко општество и администрација, Ве кани на јавна расправа за измени на Законот за вработени во јавен сектор и Законот за административни службеници

Јавната расправа ќе се одржи во Клуб на пратеници на 15-ти април 2019 од 11:00 часот.

На јавната расправа ќе се обратат министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, државниот секретар на МИОА, Јахи Јахија, советникот за администрација на МИОА, Билјана Жагар Николовска и директорот на Агенцијата за администрација Спасе Глигоров.

Ве молиме вашето присуство да го потврдите на е-пошта: odnosisojavnost@mioa.gov.mk, најдоцна до пeток  12.04.2019, 16:00 часот.

 

 

 

 

 

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form