Сподели:

КОНКУРСИ

Регионалното училиште за јавна администрација (РЕСПА) ги поканува квалификуваните кандидати да го искажат својот интерес за назначување во Апелациониот одбор на РЕСПА.

Јавен оглас за вработување на 7 (седум) лица во Министерството за информатичко општество и администрација на определено време (Декември, 2017)

Pages

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form