Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 23 maj 2019

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, sot organizoi takim pune me zyrtarët e të dhënave të

Shkup, 22 maj 2019
-Reforma në drejtim të uljes së papunësisë tek të rinjtë, lidhje më të mirë të kompanive vendore në zinxhirët e vlerave ndërkombëtare dhe uljen e ekonomisë gri, u diskutuan në panelin e Konferencës së Nivelit të Lartë për të filluar përgatitjen e

Скопје, 23 мај 2019 година

Автентичното толкување на член 14 од Законот за данок на додадена вредност од страна на Собранието на Република Северна Македонија ќе даде силен поттик за домашните и странски компании од информатичко-комуникациската индустрија и понатаму да продолжат со инвестиции и отворање нови работни места.

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 23 maj 2019

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, sot organizoi takim pune me zyrtarët e të dhënave të

Shkup, 22 maj 2019
-Reforma në drejtim të uljes së papunësisë tek të rinjtë, lidhje më të mirë të kompanive vendore në zinxhirët e vlerave ndërkombëtare dhe uljen e ekonomisë gri, u diskutuan në panelin e Konferencës së Nivelit të Lartë për të filluar përgatitjen e

Shkup, 21 maj 2019

Sot, në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt Seanca e pestë e Këshillit për reforma në

Pages