Сподели:

Гостување на министерот Дамјан Манчевски во дебата на „360 Степени“ на Алсат-М ТВ ((дебата за реформата во јавната администрација и за тоа колку се искрени заложбите на власта за деполитизација на јавната администрација))

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form