Сподели:

Гостување на министерот Дамјан Манчевски во „Отворено студио“ на 1ТВ (Не брзаме со одлуката за предвремени избори, се консултираме со сите чинители)

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form