Сподели:

Гостување на 1ТВ (Манчевски и Муцунски во Студио 1 прогласија победа на политиките на своите партии)

Скопје, 21 април 2019 год.

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form