Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 30 gusht 2018

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski dhe Drejtori i Bankës Botërore për Maqedoninë dhe Kosovën, Marko Mantovanelli, sot mbajtën një konferencë për shtyp.
Ata e paraqitën Raportin e Vlerësimit mbi Pjekurinë e kapaciteteve për

29 gusht 2018, Shkup

Në ministrinë për shoqëri informatike dhe administratë u mbajt takimi i punës në mes ministres për punë dhe politikë sociale Mila Carovska, ministres së drejtësisë Renata Deskoska, ministrit për financa Dragan Tevdovski, zv/ministrit për shoqëri informatike dhe administratë Aleksandar Bajdevski dhe

Shkup, 22 gusht 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski sot realizoi takim me delegacionin e Ministrisë federale të ekeonomisë dhe energjetikës, Odën e tregtisë së Gjermanisë dhe Komitetin lindor-shoqata e Evropës lindore e tregëtisë gjermane e udhëhequr nga zotëri Helge Tolksdorf, udhëheqës i sektorit

Pages

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 30 gusht 2018

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski dhe Drejtori i Bankës Botërore për Maqedoninë dhe Kosovën, Marko Mantovanelli, sot mbajtën një konferencë për shtyp.
Ata e paraqitën Raportin e Vlerësimit mbi Pjekurinë e kapaciteteve për

29 gusht 2018, Shkup

Në ministrinë për shoqëri informatike dhe administratë u mbajt takimi i punës në mes ministres për punë dhe politikë sociale Mila Carovska, ministres së drejtësisë Renata Deskoska, ministrit për financa Dragan Tevdovski, zv/ministrit për shoqëri informatike dhe administratë Aleksandar Bajdevski dhe

Shkup, 22 gusht 2018

Ministri për shoqëri informatike dhe administratë Damjan Mançevski sot realizoi takim me delegacionin e Ministrisë federale të ekeonomisë dhe energjetikës, Odën e tregtisë së Gjermanisë dhe Komitetin lindor-shoqata e Evropës lindore e tregëtisë gjermane e udhëhequr nga zotëri Helge Tolksdorf, udhëheqës i sektorit

Pages


Regjistëer i Vetëm Kombëtar Elektronik të Rregullorës së Republikës së Maqedonisë

Hartimi i mbulimittë rrjetit brezgjërë