Shpërndaje:

Ministri Damjan Mançevski i ftuar në debatin ,,360 Shkallë" në TV Alsat-M ((debati për reforma në administratën publike dhe rreth çështjes sa janë të sinqerta përpjekjet e qeverisë për depolitizimin e administratës publike))

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form