Shpërndaje:

Ministri Mançevski i ftuar në „24 Аnaliza“ në TV24 (A po paguan Maqedonia çmim shumë të lartë për integrimet evropiane?)

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form