Shpërndaje:

MINISTRI DAMJAN MANÇEVSKI I FTUAR NË „STUDIO E HAPUR“ NË 1TV (NUK SHPEJTOJMË ME VENDIMIN PËR ZGJEDHJE TË PARAKOHSHME, KONSULTOHEMI ME TË GJITHA PALËT E INTERESUARA)

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form