Shpërndaje:

Ministri Damjan Mançevski i ftuar në emisionin "Komentar" të Televizionit 24 - Përse nuk ka progres të veçantë në reformat e mediave?

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form