Shpërndaje:

Cilat dokumente mund të nxirren në mënyrë elektronike? (Ministri Damjan Mançevski, mysafir në lajmet e TV Kanal 5)

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form