Shpërndaje:

U bëjmë thirrje qytetarëve që sa më parë ta instalojnë Aplikacionin StopKorona! - të mbrojmë veten dhe më të afërmit tanë

Shkup, 29 maj 2020

Përsëri u bëjmë thirrje qytetarëve që ta instalojnë Aplikacionin StopKorona!

Në kushte të lehtësimit të masave restriktive, StopKorona! është mjet kyç në duart tona për të ulur përhapjen e infeksionit.

Me rëndësi është siguria juaj dhe e të afërmve tuaj!

Aplikacioni StopKorona!, detekton në mënyrë të lehtë dhe thjeshtë nëse keni qenë të ekspozuar ndaj infeksionit dhe u jep mundësi autoriteteve shëndetësore të reagojnë shpejt dhe të mbrojnë shëndetin tuaj dhe të atyre të cilët i doni.

Bëhuni përgjegjës ndaj vetes dhe ndaj personave të cilët i doni!

Aplikacionin StopKorona!, mund ta shkarkoni nga linku në vijim: http://stop.koronavirus.gov.mk/

Министерство за информатичко општество и администрација

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form